back to projectsSouthlakeland Parks

Category Leisure,
Client Southlakeland Parks
Value £750,000
Consultants Schofield Design Associated
Completion 2010

Construction of a new swimming pool and leisure facility including children’s splash pool, male & female changing rooms, toilets, sauna, all associated Mechanical & Electrical services and external works.

The project was managed by Pinington to a fixed budget by the client. This involved working closely with the architect and the client to value engineer the project as it was being constructed. Everyone involved is proud of what was achieved especially delivering the project to budget.

Similar Projects

Carnforth Free Methodist Centre

Carnforth Free Methodist Centre proved to be our second church / conference centre handover in January 2022. Again another project hampered and hamstrung by the Covid19 pandemic got off to a slow start however very quickly ramped up to provide a fantastic facility for all involved. Our first involvement when tendering this project was to […]

read more

St Thomas Church Lancaster

Pinington Limited were appointed as main contractor on this prestigious “Lancaster Heart of the City Project” prior to the Covid19 pandemic in early 2019 which unfortunately delayed the start of the project. When the the pandemic restrictions started to release the works subsequently started based on the original tender. The works included demolition of parts […]

read more

Royal Lancaster Infirmary The Ashton Kitchen Servery

Pinington were appointed as main contractor on the high profile fit out and refurbishment of the existing Skylight Kitchen within the Royal Lancaster Infirmary. The works on site involved a complete strip out of the existing servery and formation of a temporary servery to ensure that normal operations could continue within the restaurant area during […]

read more

Morecambe Road School Entrance Extension

The works consisted of a single storey infill extension to the school’s main entrance, providing an entrance area, cafe, dining area, accessible toilet, parent’s meeting room and corridor through to the existing building. There was also internal alterations to provide a new office, an opening formed between the dining area and existing hall, a larger […]

read more

Contact Us

Please use the form to contact us. By filling out this form, you are agreeing for us to use your details to contact you. We will only use this information to support your enquiry and it will not be used for any other purpose.