back to projectsHipping Hall The Stables Accommodation

Category Leisure,
Client Hipping Hall
Value £600,000
Consultants Harrison Pitt Architects
Completion 2016

The Stables at Hipping Hall involved the alterations to a existing Barn Conversion and detached triple garage into 4 luxury 5 star en suite bedrooms and a luxury 5 star bridal suite. Also within the building was a fully stocked catering kitchen for the main hotel chef to cook exclusively for the guests of the stables.

The works involved complete re-modelling of the existing layout, underfloor heating with ceramic tiles new plaster with a mixture of paint and wall tiling, new windows and doors full new mechanical and electrical installation and extensive external hard and soft landscaping.

Similar Projects

Carnforth Free Methodist Centre

Carnforth Free Methodist Centre proved to be our second church / conference centre handover in January 2022. Again another project hampered and hamstrung by the Covid19 pandemic got off to a slow start however very quickly ramped up to provide a fantastic facility for all involved. Our first involvement when tendering this project was to […]

read more

St Thomas Church Lancaster

Pinington Limited were appointed as main contractor on this prestigious “Lancaster Heart of the City Project” prior to the Covid19 pandemic in early 2019 which unfortunately delayed the start of the project. When the the pandemic restrictions started to release the works subsequently started based on the original tender. The works included demolition of parts […]

read more

Royal Lancaster Infirmary The Ashton Kitchen Servery

Pinington were appointed as main contractor on the high profile fit out and refurbishment of the existing Skylight Kitchen within the Royal Lancaster Infirmary. The works on site involved a complete strip out of the existing servery and formation of a temporary servery to ensure that normal operations could continue within the restaurant area during […]

read more

Morecambe Road School Entrance Extension

The works consisted of a single storey infill extension to the school’s main entrance, providing an entrance area, cafe, dining area, accessible toilet, parent’s meeting room and corridor through to the existing building. There was also internal alterations to provide a new office, an opening formed between the dining area and existing hall, a larger […]

read more

Contact Us

Please use the form to contact us. By filling out this form, you are agreeing for us to use your details to contact you. We will only use this information to support your enquiry and it will not be used for any other purpose.